De ProVoet Pedicure

De ProVoet Pedicure
Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet een pedicure precies?
Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen en zich jaarlijks bij te scholen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! Een gediplomeerd lid voert het logo van ProVoet op zijn/haar gevelbord, net zoals ik. Zodra een pedicure haar werkzaamheden staakt en het lidmaatschap bij ProVoet opzegt, moet zij het gevelbord retourneren. Daarnaast kunt u in mijn praktijkruimte de diploma’s zien.